Priprema klima uređaja za ljeto

Nemojte dozvoliti da Vas toplije vrijeme iznenadi te iskoristite pogodnosti akcije pregleda sustava za klimatizaciju u vozilima po promotivnim cijenama.
Održavaju li se redovito i čiste, klima-uređaji u automobilima mogu zaštititi zdravlje dišnih puteva. Klima-uređaji uništavaju više od 80 posto bakterija, gljivica i štetnih čestica iz zraka koje narušavaju zdravlje izazivajući plućne bolesti i alergije, no isto tako u slučaju zanemarivanja stanja sustava za klimatizaciju, stvara se sloj bakterija te može uzrokovati neugodnosti.

Barem jednom godišnje trebalo bi potpuno dezinficirati i kanale i putnički prostor - kako bi boravak u vozilu bio ugodniji ali i zdraviji!
Autocentar Buljubašić je opremljen najsuvremenijim potpuno automatskim uređajima za kontrolu sustava klimatizacije sa ispisom stvarnih vrijednosti te smo u mogućnosti brzo pronaći i otkloniti eventualne kvarove na sustavima.
Osim toga vršimo i popravak klima uređaja unutarnjim brtvljenjem (u posebnim slučajevima kada mjesto propusta, istjecanja plina nije vidljivo te plin ispusti kroz tjedan, dva ili u duljem periodu).  Po potrebi pronalazimo kvarove i propusna mjesta UV svijetlom te vršimo popravak, remont i/ili zamjenu pojedinačnih dijelova sustava (kompresora, cijevi, hladnjaka, elektronike i sl.)

Ispravnost klima uređaja u vozilu istovremeno je briga za Vaše i zdravlje Vaših suputnika, stoga iskoristite promotivnu ponudu te osigurajte Vaš termin.

  • Servis i dopuna sustava za klimatizaciju do 200g (starog R134a plina)
  • Potpuno punjenje i vakumiranje klima uređaja (starog R134a plina)
  • Servis i dopuna sustava za klimatizaciju do 400g (novog R1234yf plina)
  • Potpuno punjenje i vakumiranje klima uređaja (novog R1234yf plina)
  • Dezinfekcija zračnih kanala klima uređaja ozonatorom uz kontrolu sustava i filtera

Nazovite 031540000 još danas zbog popunjenosti kapaciteta i rezervirajte svoj termin.

 

Osijek, Slavonska 1
(0-24h) tel: 031/ 540000
fax: 031/ 540018