Excellence test

AC Buljubašić je ostvario 100% uspjeh u ispitivanju izvrsnosti servisa

Prema međunarodnom ispitivanju profila kvalitete i cjelokupne usluge autoservisa, AC Buljubašić je ostvario najbolje rezultate te time postao najbolji BOSCH car servis za sva vozila u Hrvatskoj.

Audit, odnosno provjera kvalitete autoservisa prema kojemu je neovisno revizorsko poduzeće vršilo provjeru je baziran na Bosch excellence priručniku znatno opsežnijem od dosadašnjih. Uključuje 11 poglavlja od upravljanja marketingom i usmjerenosti na kupce sve do upravljanja osobljem, znanjem i opremom.

U ovom ispitivanju AC Buljubašić je ostvario 100% uspjeh u ispitivanju izvrsnosti servisa, opreme i usluge te je time postao najbolji Bosch car servis za vozila u Hrvatskoj, odnosno regiji. Osim što su kroz ovo ocjenjivanje potvrdili da su najbolji, valja naglasiti da spadaju među rijetke servise u svijetu koji su u ovom iznimno kompleksnom ocjenjivanju uspjeli dosegnuti 100% uspjeha.  

Uspjeh u provedenim testovima potvrđuje: visoku razinu posvećenosti i orijentiranost prema kupcima, iskusne stručnjake, izvrsno tehničko znanje, želju za dugoročnim uspjehom. Ti atributi i krase ponudu AC Buljubašić.

„Ovo je iznimno postignuće izvrsnosti servisa te dodatan poticaj i potvrda nastojanju biti uslugom ispred svih. Naše osoblje obučeno je od strane Boscha te koristimo Boschevu dijagnostičku opremu. Naš brižni tim kupcima pruža visoku razinu usluge jer zaista poznajemo naše kupce.“ kaže Dinko Bukvić Buljubašić, voditelj poslovanja

Godine iskustva i tisuće zadovoljnih klijenata zasigurno su neke od najboljih referenci AC Buljubašića. Upravo ove dvije osobine im pružaju mogućnost jasnog prepoznavanja potreba svih klijenata.

Boschev servis automobila je robna marka koja ulijeva povjerenje, ima čvrste temelje.

Odaberite najbolje mjesto za Vaše vozilo – odaberite AC Buljubašić!

Osijek, Slavonska 1
(0-24h) tel: 031/ 540000
fax: 031/ 540018